3D Impressie tuin

3D Impressie tuin

Een 3D ontwerp brengt je tuin tot leven

Hoveniers en tuinontwerpers hebben zeker baat bij een 3D ontwerp. Vanuit het ontwerp in 2D kan Tekenstudio Kroon een uniek 3D ontwerp maken. Voordeel van 3D is dat je inzicht krijgt in verhoudingen, dieptes en hoogtes. Het tekenprogramma berekent zelf de juiste oppervlaktes van o.a. bestrating, ideaal dus.

Tekenstudio Kroon neemt u veel werk uit handen

Door een 3D ontwerp bespaard de hovenier en tuinontwerper veel tijd doordat er veel meer duidelijkheid bestaat bij de tuineigenaar. 3D tuinontwerp is een unieke manier om uw opdrachtgever te laten ervaren of hij zich ‘thuis’ voelt in zijn toekomstige tuin.

Tevens kan Tekenstudio Kroon van een schets op schaal een sfeerplattegrond maken, inclusief oppervlaktematen en afmetingen.

Wist u dat…:
Onderzoek toont aan dat een goede presentatie van een tuinontwerp de verkoopkansen met maar liefst 50% verhoogt. Tegenwoordig bieden digitale technieken ongekende mogelijkheden voor de meest fantastische presentaties in 3D. De tijd dat hoveniers een ontwerp op de achterkant van een bierviltje schetsen, lijkt dan ook voorbij. (Bron: www.inkoopgilde.nl)